Haemme hitsausautomaatiotiimiin työnjohtajaa

7.2.2023

Etsimme nyt täysin uuteen positioon oikeaa henkilöä ja uutta jäsentä teräksenlujaan tiimiin. Tänä vuonna konkretisoituviin investointiin liittyen haluamme lisätä osaamistamme ja saada joukkoomme lisää automatiikka- ja robotiikkatietämystä. 

Tänä vuonna panostamme täysillä automatiikan ja robotiikan lisäämiseen tuotannossamme Toivalan tehtaalle, kertoo toimitusjohtaja Arto Koljonen. SP stainlessin konekanta kokee mullistuksen, kun ELY:n tukemana yritys panostaa tuotantoautomaatioon ja hitsausrobotiikkaan.  

Uudet tuulet tuovat mukaan uusia osaamistarpeita, joten halumme lisätä ymmärrystämme ja osaamistamme palkkaamalla hitsausautomaatiotiimille uuden työnjohtajan, taustoittaa henkilöstöpäällikkö Krista Kuosmanen. Työnjohtajan positio on siitä mielenkiintoinen, että valittu henkilö saa itse olla luomassa käytäntöjä tiimille ja olla ajamassa ylös tuotantolaitteita heti alusta lähtien, Kuosmanen kertoo. 

SP stainless hakee uutta työnjohtajaa tuotantoon Toivalaan Siilinjärvelle. Uusi työnjohtaja tulee toimimaan tiiviissä yhteistyössä nykyisen työnjohtajan kanssa, joka pitää jatkossakin hyppysissään tehtaan kokonaistuotantoa. Hyvällä yhteistyöllä saamme valtavaa etua automatiikan ja robotiikan lisäämisestä tuotantoon, kun uudet menetelmät linkitetään meidän vahvaan perusosaamiseemme käsinhitsauksen parissa, Koljonen kertoo.  

Hakuaika työnjohtajan positioon on 6.-19.2. ja haastattelut pidetään Toivalassa viikoilla 8–9. Työ alkaa viimeistään huhtikuun alussa. Hakijalta toivotaan metallialan tuntemusta. Kokemus automatiikan, hitsausrobotiikan tai robotiikan parissa katsotaan eduksi. Looginen päättelykyky auttaa tehtävän hoidossa. Eduksi luetaan myös, mikäli hakijalta löytyy 3D mallinkokemusta tai 3D – ympäristöjen tietämystä. Toivomme hakijalta halua kehittää hitsausautomaatiota ja kehittyä tehtävässä. Hakijalla tulisi olla kiinnostus työskennellä työnjohdossa ihmisläheisellä otteella. Toivomme myös hakijan omaavan hyvät tiimityöskentelytaidot. Uusi työnjohtaja on päävastuussa tehtaan hitsausautomaatiosta ja hän kehittää hitsausautomaatiota yhdessä koulutettavan tiimin kanssa. 

Hitsausautomaatiotiimin työnjohtaja hakuaikataulu (hakuaikaa pidennetty) :  

  • Hakuaika: 6.2-19.3.2023 
  • Haastattelut: Viikolla 8–9  sekä viikolla 12-13
  • Työn aloitus: Viimeistään huhtikuussa

Hae mielenkiintoiseen uuteen tehtävään: 

Arto Koljonen 
Toimitusjohtaja
arto.koljonen(at)spstainless.fi  

Krista Kuosmanen  
Henkilöstöpäällikkö  
krista.kuosmanen(at)spstainless.fi