Kesä on palloilulajien juhlaa!

1.6.2023

Siilinjärvellä on vahva urheiluseuratoiminta ja SP stainless tukee tänä vuonna kahta Siilinjärveläistä joukkuetta: Siipettärien pesäpallojoukkuetta ja FC Siilin tyttöjen 2011–2013 jalkapallon juniorijoukkuetta. Kesä on todella palloilulajien juhlaa!

Siilinjärven pesäpalloseuran naisten joukkue Siipettäret pelaa tänä vuonna Suomensarjassa. Pesäpallo on katsojaystävällinen laji, jossa riittää vauhtia. SP stainlessin on pelaaja Outi Venäläisen kummiyritys. Venäläinen pelaa ulkokentällä polttolinjaa. https://www.siipe.fi/pelaajat/outi-venalainen/ Mikäli laadukas pesäpallo kiinnostaa, Siipettärien otteluohjelman löydät täältä: https://www.siipe.fi/naiset/ottelut/.

Siipettäret (Kuvaaja Erno Ruuskanen)

FC Siili on vuonna 2013 perustettu jalkapalloseura ja tällä hetkellä seurassa on ikäkausijoukkueet pojissa ja tytöissä aina B-junioreihin asti. Lisäksi FC Siili pyörittää Nappulafutiskerhoa 4–6-vuotiaille. SP stainless tukee kaudella 2023 tyttöjen 2011–2013 juniorijoukkuetta. Junioriharjoittelu on monipuolista ja sisältää taitoharjoittelua, palloharjoituksia sekä harjoituspelejä. Joukkue pelaa tällä kaudella piirisarjaa, tenavaliigaa sekä on mukana useammassa turnauksessa. FC Siilit nähdään myös Helsinki Cupissa. Alkuvuoden jalkapaloturnauksissa joukkue on kerännyt mukavasti mitaleita.

Käy tutustumassa joukkueeseen täältä: https://fcsiili.fi/joukkueet/11938

FC Siilin joukkue (2011-2013)

Toivotamme menestyksekästä kautta sekä Siipettärille että FC Siilille!

Lisätietoja antaa

Arto Koljonen
Toimitusjohtaja
arto.koljonen(at)spstainless.fi