Polkupyörällä töihin tai polulle -sähköllä buustia matkantekoon!

21.6.2022

Miltä kuulostaisi sähköpyörä työsuhde-etuna, kun sama pyörä soveltuu niin työmatka-ajoon kuin vapaa-ajalle? No hyvältä tietenkin, siksi se otettiin SP stainlessilla käyttöön tämän kevään kynnyksellä.

SP stainlessilla on ollut jo vuosia käytössä kulttuuri- ja liikuntaedut sekä vuosittaiset kolme hierontakertaa henkilöstölle. Nyt etuihin saatiin uudenlaista virtaa, kun yritys otti käyttöön pyöräedun, joka koskee sekä sähköpyöriä että perinteisiä lihasvoimalla kulkevia pyöriä. Etu on otettu innokkaasti käyttöön heti huhtikuun alusta alkaen, jolloin etu astui voimaan. Palvelun hankimme Vapaus Bikes Finlandilta, joka toimii ympäri Suomea, henkilöstöpäällikkö Krista Kuosmanen kertoo.

Fatbike kulkee poluilla tai vaikka kalliolla.
Fatbike toimii monipuolisesti haastavissa maastoissa ja sähkö auttaa jaksamaan.
Sähköavusteisella pyörällä jaksaa ajaa kotiin työpäivän päätteeksi.

Palvelun kautta jokaisella edun käyttöönottajalla on ollut mahdollisuus etsiä itselleen sopiva pyörä haluamastaan kumppani liikkeestä. Pyöräilyn ollessa vauhdikas laji toivomme tietysti, että #teräksenlujatiimi sekä kaikki muutkin pyöräilijät suojaavat tärkeimmän eli päänsä pyöräillessä, varsinkin kun meille palveluntarjoajan sopimus mahdollistaa myös hyvän pyöräkypärän hankkimisen samaan pakettiin pyörän kanssa, vinkkaa Kuosmanen.

Henkilöstön työkyky on monen tekijän summa ja monipuolinen liikunta tuo sekä fyysistä että psyykkistä hyvinvointia. Kyse ei ole koskaan pelkästään työkyvystä vaan siitä, että vapaalla olleessaan jokainen voi nauttia elämästä sekä harrastuksista, Kuosmanen täydentää. Teollisessa ympäristössä on monenlaisia tehtäviä: toimistossa työ on fyysisesti lähinnä näyttöpäätetyöskentelyä ja tuotannossa paljon jalkojen päällä olemista ja vaihtelevia, välillä haastaviakin työasentoja sekä tuotteiden siirtelyä, niin nostin avusteisesti kuin käsin. Liikunta ja liikkuminen tuo vaihtelua ja auttaa kaikkia palautumaan työstä ja sen rasituksista. Hyvä pyörä ylipäänsä on helppo valinta lyhyiden matkojen kulkemiseen auton sijaan. Innokkaimmat ovat jo ajaneet satoja kilometrejä, ja kulkupelit ovat olleet jo käytössä niin poluilla, hiekalla kuin asfaltillakin. Näin juhannuksen kynnyksellä toivotamme kaikille turvallisia kilometrejä pyörän satulassa, Kuosmanen toivottaa.

Lisätietoja aiheesta antaa

Krista Kuosmanen
Henkilöstöpäällikkö
krista.kuosmanen(at)spstainless.fi