Palvelut

Palvelumme

Olemme rakentaneet palvelumme vastaamaan kovia vaatimuksia ja meillä on pitkät perinteet kirkkaan teräksen TIG-hitsauksesta. Toimintamme perustuu dokumentoituun ja sertifioituun ISO 9001:2015 mukaiseen laatukäsikirjaan. Seuraamme mittarein sekä toimitusvarmuutta, laatua että työturvallisuutta. Vuonna 2020 toimitusvarmuus oli 98,2% ja toimitettuja tuotteita 18 608 kpl. Laatua seuraamme erilaisin tarkastuksin. Vuonna 2020 reklamaatiotaso oli alle 0,30 % toimitetuissa tuotteissa.

Kun etsitte luotettavaa ja vakaata yhteistyökumppania, olemme oikea valinta prosessiteollisuuden tarpeisiin. Tutustu alta tarkemmin tuotantoomme sekä asiakkaidemme mietteisiin meistä ja ota yhteyttä, niin kerromme lisää.

Tuotanto

Tuotantomme perusta on ammattitaitoinen ja sitoutunut henkilöstö. Tuotannossa meillä työskentelee noin 40 metallialan ammattilaista. Tärkeitä tuotannollisia tekijöitämme ovat henkilöstö, työturvallisuus, ympäristö ja vaatimuksia vastaavat laitteistot ammattilaisille. Pidämme huolta henkilöstöstä, kehitämme tuotantoa ja pidämme laitteistot vaatimusten mukaisina, jotta toimitukset pysyvät ajallaan.

Toimitusvarmuuden takia ei tarvitse olla koskaan huolissaan.

(Asiakaskysely 2020)

Referenssit

Tärkeintä työssämme on tuottaa lisäarvoa asiakkaillemme takaamalla parhaan laadun ja toimitusvarmuuden valmistukseen. Saamme säännöllisesti positiivista palautetta niin erinomaisesta laadusta kuin toimitusvarmuudesta, mikä kertoo meidän olevan oikealla tiellä.

Toimitusajat pidetään, muutoksia tulee hyvin harvoin. Laatu ja palvelu myös tosi hyvällä tasolla. Kaiken kaikkiaan SP stainlessin kanssa on todella helppo toimia.

(Asiakaskysely 2020)

Päätoimialamme ovat:

Kaivosteollisuus, paperi- ja selluteollisuus, cleantech, energiateollisuus, prosessiteollisuus