Tuotanto

Tuotanto

Olemme erikoistuneet vaativiin hitsaustöihin. Tuotantomme kantava ajatus on tilojen siisteys ja puhtaus. Tämä tarjoaa edellytykset vaativien hitsaustöiden tasaisen varmalle laadulle ja hyvälle työturvallisuudelle.

Alku- ja lopputuotannossa työskentelevät ammattilaisemme varmistavat, että tuotteet vastaavat asiakkaidemme vaatimuksia aina materiaalin saapumisesta viimeistelyyn ja kokoonpanoon. Lopuksi pakkaamo pakkaa tuotteet säältä ja kolhuilta suojaan pakkausvaatimusten mukaisesti.

Toimitamme asiakkaillemme kaikki tarvittavat dokumentit tuotteiden jäljitettävyyden varmistamiseksi. Organisaation toiminnan taso täyttää painelaitedirektiivin (PED 2014/68/EU) sekä standardien EN 13445 ja EN 13480 vaatimukset.

Kehitämme aktiivisesti tuotantoa vastataksemme myös tulevaisuudessa asiakkaidemme laatu- ja tuottavuusvaatimuksiin.

Alkutuotanto

Tuotteidemme seurattavuus perustuu kaikkien tuotantovaiheiden tarkkaan prosessiohjaukseen, joka käynnistyy materiaalin saapuessa varastollemme. Varmistamme aina vastaanotossa, että materiaali vastaa vaatimuksia ja on saapuessaan virheetöntä, jotta se voidaan ottaa tuotantoon.

Alkutuotannon työvaiheita ovat vesileikkaus, sahaus, poraus, kaulustus, levytyöt, koneistus ja hionta. Varasto palvelee tuotantoa ja varmistaa, että oikeat materiaalit ovat tuotannon saatavilla oikeaan aikaan.

Vesileikkaus

Vesileikkauskoneellamme voimme leikata levyä ja putkea. Vesileikkaus mahdollistaa monimutkaisten muotojen leikkaamisen niin levyyn kuin putkeenkin. 

Levypuolella koneeseen mahtuu max 6,0m x 1,5m levy.

Putkipuolella max 600mm halkaisijallaan olevia 6m kappaleita.

Vesileikkauksen etuja ovat vähäinen leikkauksesta johtuva lämpeneminen kohteessa sekä leikkauspintojen helppo jatkokäsiteltävyys. Voimme tarvittaessa mallintaa asiakkaan haluaman osan leikattavaksi tai käyttää asiakkaan omaa sähköistä kuvaa.

Hitsaus

Olimme ensimmäisten joukossa tarjoamassa palvelua, kun syntyi tarve hitsata korkeasti seostettuja teräksiä, kuten 254 SMO (EN 1.4547) ja 904L (EN 1.4539). 

Palveluksessamme on useita ammattitaitoisia SFS-EN ISO 9606-1 (2013) pätevyyden omaavia hitsaajia. Hitsaajat ovat suorittaneet myös tietopuolisen kokeen. Osa hitsaajistamme on suorittanut kansainvälisen hitsaajan tutkinnon (IW) TIG-prosessilla kaikilla tasoilla: piena, levy ja putki.

Hitsausohjeet (WPS) on laadittu standardin SFS- EN ISO 15609-1 mukaisesti ja hyväksytty menetelmäkokein. Menetelmäkokeet on suoritettu materiaaleille EN 1.4307, EN 1.4432, EN 1.4547, EN 1.4410 ja EN 1.4462 ja näille soveltuvin lisäainein. Lisäksi meillä on tehty menetelmäkokeet myös nikkeliseoksille, jotka kuuluvat lisäaineryhmiin 43, 45 ja 47. Hitsausprosesseina käytämme TIG- ja MAG –hitsausta. Hitsaajien pätevyys riittää seinämävahvuudeltaan 24 mm:n painelaitteiden päittäishitsaukseen.

Kehitämme jatkuvasti hitsausprosesseihin liittyviä menetelmiä ja hyödynnämme alan viimeisimpiä teknologioita.

Kokoonpano Peittaus Pakkaus

Esivalmisteosat yhdistämme kokoonpanossa asiakkaan haluamiksi kokonaisuuksiksi, jolloin asiakas saa meiltä tarvittaessa valmiin kokonaisuuden.

Happopeittausaltaassamme saamme palautettua teräksen pintaominaisuudet hitsauksen jälkeen. Suuret kappaleet ruiskupeittaamme.

Happopeittausaltaan koko on 1,1m x 1,1m x 15,0m.

Pakkaamme valmiit tuotteet asiakkaan haluamalla tavalla esim. vientipakattuna. Pakkaamo varmistaa, että tuotteet voidaan vaurioitta ja sujuvasti siirtää kuljetettavaksi asiakkaalle.