Teräksen­luja tiimi

Ammattilaiset

Teräksenluja tiimi muodostuu metallityön ammattilaisista. Joukossamme on pitkän linjan konkareita sekä uusia metallialan ammattilaisia, joista jokainen on tärkeä osa työyhteisöämme. Toivalan tehtaalla työskentelee 40 henkilöä ja Savonlinnan toimipisteen henkilövahvuus on 10 henkilöä.

Hitsaajamme ovat luokkahitsaajia, joilta löytyy ammattitaitoa myös kaikkein haastavimpiin töihin. Hitsaajana työskennellessä näkee oman käden jäljen välittömästi ja mahdollisuudet kehittää osaamista ovat laajat. Meillä saa työskennellä itsenäisesti työyhteisön vankka tuki takana. Alkutuotannon tiimi koostuu varastotyöntekijöistä, vesileikkurin käyttäjistä, sahureista, sorvareista ja koneistajista. Meiltä löytyy osaamista myös levytöistä sekä hionnasta.

“Asiat otetaan tosissaan, mutta ei liian vakavasti”

(Työilmapiirikysely 2020)

Pakkaamon ja peittaamon henkilöstö huolehtii esivalmisteiden kokoonpanosta, peittauksesta sekä huolellisesta pakkaamisesta ja lähetyksestä. Yhteistyössä toimiston väen kanssa paketit lähtevät matkaan luotettavasti ja ajallaan. Toimitusvarmuusprosentti on ollut viimeisimmät vuodet keskimäärin 98,9%, joten asiakas voi olla luottavaisin mielin, että tilattu tuote on valmiina ajallaan. Laatu ja toimitusvarmuus ovat kaikille teräksenlujan tiimin jäsenille kunnia-asioita. Tuotannon orkesterin kapellimestareina toimivat työnjohtajamme, jotka vastaavat sujuvasta tuotannosta ja turvallisesta työympäristöstä.

“Mitkä asiat toimivat organisaatiossasi erityisen hyvin? Yhteistyö läpi koko toimipisteen”

(Työilmapiirikysely 2020)

Suoraa kontaktia asiakkaisiin ja asiakassuhteita ylläpitävät myyjämme. Tiivis yhteydenpito asiakkaisiin ja sidosryhmiin varmistavat sujuvan projektin kulun. Taustatoiminnoista vastaa toimistoväkemme, johon kuuluu mm. myyntisihteeri, kehitysinsinööri, henkilöstöpäällikkö sekä luonnollisesti ylin johto, johon kuuluu molempien toimipaikkojen johtajat sekä toimitusjohtaja.

“Apua kun pyytää, niin sitä saa ja opastusta!”

(Työilmapiirikysely 2020)

Strategian mukaisesti olemme vieneet eteenpäin yrityskulttuuria, jossa yksi tärkeimmistä arvoistamme – ihmiset – näkyy jokapäiväisessä työarjessa. Olemme panostaneet toimivaan yhteistyöhön työterveyden kanssa, tarjoamme henkilöstöllemme hierontakertoja ja korostamme aktiivisen palautumisen tärkeyttä työpäivän aikana ja sen jälkeen. Työyhteisön ja johtamiskulttuurin kehittäminen ovat avainasioita työssä viihtymiselle. Tehdyt ilmapiiritutkimukset ovat kertoneet vuosi toisensa jälkeen hyvää viestiä työyhteisöstämme, sillä meillä kaveria autetaan aina ja tiimin sisällä on hyvä tekemisen kulttuuri.

Ura

Oletko kiinnostunut työskentelemään nykyaikaisessa teollisuusyrityksessä? Kiinnostaako sinua käsillä tekeminen ja sisätyö? Haluatko olla osa teräksenlujaa tiimiä? 

Opiskelijat

Osa teräksenlujaa tiimiä ovat meille tärkeät työharjoittelijat, jotka ovat tehtaillamme työssä oppimassa ja harjoittelemassa eripituisia aikoja. Teemme tiivistä yhteistyötä Savon Ammattiopiston Sakkyn ja Ammattiopisto SamiEdun kanssa. Mielikuvat metallitöistä ovat usein vanhentuneita ja haluammekin osaltamme tarjota väylän tutustua nykyaikaiseen metallituotantoon. Me tarjoamme itsenäistä ja mielenkiintoista sisätyötä, jossa pääset tutustumaan metallityöntekijän arkeen. Harjoittelijana pääset työnohjaajan kanssa tutustumaan metallialan eri tehtäviin ja oppimaan uutta. Teemme yhteistyötä myös Savonia ammattikorkeakoulun kanssa HiTek hankkeen parissa sekä tarjoamalla insinööriopiskelijoille harjoittelumahdollisuuksia tai opinnäytetyön aiheita. 

Ota yhteyttä, mikäli sinulla on ajankohtaista harjoittelun suorittaminen tai opinnäytetyön tekeminen.

Krista Kuosmanen
Henkilöstöpäällikkö
+358 (0)207 940 435
krista.kuosmanen@spstainless.fi